Politica de retur

Puteti returna produsele achizitionate in termen de 30 de zile (15 zile pentru produsele achizitionate la „reduceri”) daca acestea se prezinta ca si aspect ca in momentul achizitiei si numai in ambalajul original.

Inainte de a retuna produsul va rugam scrieti-ne intentia si motivul la adresa (monica.lupu@moenra.com) mentionand si datele dumneavoastra de contact.

Produsul va fi returnat doar prin curierat rapid iar toate taxele de retur vor fi suportate de catre client.

Suma platita de catre client va fi returnata in max. 30 de zile din momentul in care produsul a fost primit de catre noi in conditii bune, intr-un cont mentionat de client.

Suma returnata clientului nu va include si taxele de transport ale produsului.

 

In cazul unui retur, clientul poate opta pentru inlocuirea produsului cu altul existent pe stoc sau inapoierea contravalorii produsului achizitionat.

 

Produsele cu elemente din cristale Swarovski au garantie 30 de zile. Elementele din cristale Swarovski au garantie 6 luni (in cazul in care cade un cristal, din motive tehnice (poate avea din fabrica o cantitate mai mica de lipici etc) acesta/acestea va/vor fi inlocuit/e doar daca produsul nu prezinta urme de schimbari fizice afara de cele de uzura normala. (Produsul nu va fi inlocuit, va fi completat doar elementul din cristale Swarovski cu numarul de cristale lipsa)

Pentru ca produsele noastre si elementele din cristale Swarovski sa aiba o viata indelungata si sa va puteti bucura cat mai mult de ele va rugam insistent sa respectati instructiunile de ingrijire si spalare mentionate la fiecare produs in parte.

 

Nu vom accepta ca si retur un produs care va fi diferit fata de produsul original: care va prezenta schimbari fizice, rupturi etc.

 

Multumim pentru intelegere!

 

Lasă un răspuns